21 november 2024
Susanne Pettersson
LEDARSKAP I STÄNDIG RÖRELSE, SÅ SKAPAR VI SKAPA FRAM­GÅNGS­RIKA TEAM 2024.

SKAPA FRAM­GÅNGS­RIKA TEAM MED DAGENS FÖTUTSÄTTNINGAR.

yellow-arrow
Datum:
21 november 2024

Tid:

08:30
-
13:00
Stad:
Linköping
Plats:
LINK Business Center

Anslut dig

Wiselink tar dig, ditt ledarskap och ditt företag framåt.

Medlemskap

Här kan du läsa mer om de olika medlemskap som Wiselink erbjuder

Susanne har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till kraft och balans.

Susannes breda kompetens har lett till uppdrag både inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon arbetar delvis för Riksidrottsförbundet och under 2024 år bla förberett och stärkt alla svenska OS-deltagare för att mentalt prestera på topp.

Mellan 2012-2023 jobbade Susanne med ishockeylagen Malmö Redhawks och Frölunda HC var en närvarande del av lagets framgångsresa till SHL-toppen. Numera jobbar Susanne med flera spelare i NHL.

Susanne Pettersson åkte som 17-åring till USA för att leva sin dröm som tennisspelare på elitnivå men efter fem år skadades Susanne och tenniskontraktet bröts. Från att kvala in på världsrankingen fick resan gå tillbaka till Sverige. För Susanne gick ridån ner, ljusen släcktes och livet fick en ny vändning. Hon lärde sig hur man bryter ihop och kommer igen en erfarenhet som banade vägen för en ny karriär som mentalcoach för högpresterande människor.

 

ATT GÖRA ANDRA TILL HJÄLTAR.

Susanne Pettersson är en framstående coach och mental rådgivare inom den svenska elitidrotten. Under de senaste tolv åren har hon bidragit till framgången för ledande lag som Malmö Redhawks och Frölunda Hockey. För närvarande agerar hon som rådgivare åt flera NHL-spelare. Utöver sitt arbete inom idrotten är hon även aktiv inom näringslivet och den offentliga sektorn. Med sin djupa expertis inom förändringsarbete och organisationsutveckling har Susanne blivit välkänd som en mycket efterfrågad föreläsare och blivit prisad som årets kvinnliga talare.

Susanne Pettersson menar att framgång är någonting man skapar, och hennes vision är att göra andra människor till hjältar!

Inom idrotten delar hon sin expertis med både aktiva och ledare, med målet att vinna medaljer i mästerskap. Men hennes arbete sträcker sig betydligt längre än bara arenorna. Inom näringslivet och den offentliga sektorn driver hon förändringsprocesser som banar väg för gemensam framgång och glädje.

Susanne är inte bara en coach och mentor, hon driver också ett eget utbildningscentrum med fokus på att utveckla inre styrka och bygga vinnande team. Hon är författare till flera populära böcker, inklusive Ta fram kraften inom digDra åt samma håll!Bryt ihop och kom igen! samt Leda med förtroende. Dessutom driver hon podden Att skicka vidare, genom vilken hon sprider positiva budskap för en bättre värld för kommande generationer att leva i.

Föreläsningar med Susanne Pettersson

På sina föreläsningar tar Susanne Pettersson upp ämnen såsom mental styrka, psykologisk trygghet och ledarskap. Hon föreläser om hur du tar fram kraften inom dig, i teamet och i organisationen för att alla ska dra åt samma håll med glädje. Det gäller att få människor att må och prestera bra var man än befinner sig!

Susanne brinner för att skapa framgångsrika team där man tar fram dynamiken i gruppen för att göra varandra ännu bättre.

Susannes expertis ligger i kommunikation och förändringsledning. Hon är en efterfrågad konsult och föreläsare tack vare sin gedigna teoretiska bakgrund, omfattande praktiska erfarenhet och exceptionella pedagogiska förmåga. Som några deltagare på hennes föreläsningar uttryckt det: ”Helt enkelt outstanding!”

 

Möt Susanne Petterssons för att stärka dina insikt hur du på bästa möter dagens ledarskaps utmaningar. Missa inte detta tillfälle!

Kommande forum

nov
8
Helsingborg
David Jacoby
Din ledarskapskraft är frontlinjen mot cyberhot
nov
15
Lund
David Jacoby
Din ledarskapskraft är frontlinjen mot cyberhot
nov
22
Örebro
Robert Karjel
Att lyckas under pressade förhållanden.
jan
23
Lund
Anders Tegnell
Att våga stå upp för det man tror på
jan
24
Helsingborg
Anders Tegnell
Att våga stå upp för det man tror på
jan
31
Örebro
Anders Tegnell
Att våga stå upp för det man tror på
feb
7
Linköping
Anders Tegnell
Att våga stå upp för det man tror på
apr
3
Lund
Linda Hammarstrand
Arbeta tillsammans - inte bara samtidigt.
apr
4
Helsingborg
Linda Hammarstrand
Arbeta tillsammans - inte bara samtidigt.
apr
10
Linköping
Linda Hammarstrand
Arbeta tillsammans - inte bara samtidigt.